Hvorfor vælge os

En af Danmarks mest erfarne IT-teams?

Vores stabilitet og fremsynethed igennem mere end 20 år giver dig en troværdig, erfaren og fremsynet partner til at klare dine IT-udfordringer. Mange af vores drivende kræfter har været med fra dansk IT’s barndom, og leder i dag Danmarks måske mest erfarne IT-team med et erklæret mål: At gøre IT nemt for dig – både i hjemmet og på arbejdspladsen!

De bedste produkter og services

Vi lægger ikke skjul på, at vi vil være de bedste, og derfor skal vores service og produkter også være det. Vi tilbyder derfor kun top produkter, som vi kan stå inde for. Vores kunder skal kun have det bedste.

Kvalificeret mandskab

Alle vores folk får løbende den nyeste træning og certificering indenfor de forskellige områder, som vi dækker. Vi er hele tiden opdateret på de nyeste teknologier, hvilket kommer vores kunder tilgode. 

Det kan godt svare sig

Ønsker du at outsource en eller flere af jeres IT opgaver, så er vi klar til at hjælpe. Du kan spare penge på interne ressourcer, og få en bredere vifte af kompetancer ved at lægge opgaverne over hos os.

Vi er der ALTID

Vi er der 24/7 hele året rundt og hjælper med support. Vores dygtige support team kan hjælpe jer, hvis et nedbrud sker og få jer hurtigt igang igen. Du kan regne med os, hvis uheldet er ude eller der er brug for support.


Nexu
Springforbivej 4
Dk-2930 Klampenborg
+45 70 23 84 44
salg@nexu.dk

Lad os tage en snak om,
hvordan vi kan hjælpe
jeres forretning